Loading...
EKO Blog2016-11-19T03:46:42+00:00
  • Przepis na domowy grzaniec bezalkoholowy

    Za oknem chłód, mróz i śnieg, ale na szczęście w domu możemy się rozgrzać pyszną herbatą korzenną. Oto przepis na domowy grzaniec bezalkoholowy. Warto go przygotować, żeby urozmaicić sobie zarówno doznania smakowe [...]

  • Wegańska Panna Cotta z chia

    W niniejszym przepisie użyto mleczka kokosowego zamiast standardowej śmietanki 36%, a żelatynę zastąpiono nasionami chia oraz żelkami zawierającymi agar agar. Ale żelki nadały również niepowtarzalnego lekko kwaskowatego, lekko owocowego smaku. Jeśli [...]

  • Przepis na lukrecjowo-ananasowy przysmak

    Dla wszystkich koneserów herbat YOGI TEA® (i nie tylko) mamy przepis na przysmak, który łączy w sobie smaki słodki, kwaśny, słony oraz pikantny. Jest to danie, które może służyć jako przystawka, ale [...]